Beoordelingen van La Cubanita Schiedam

Recente recensies van La Cubanita Schiedam

5 sterren na 116 reviews

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was smakelijk en goede service, alleen verkeerde gerecht gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas hapjes waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , ruime keuze. Veel aandacht besteed aan het verpakken. Op iedere verpakking stond wel iets leuks , lief van juliie

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker ! Goeie porties ... was wel aardig afgekoeld toen we thuis kwamen maar kan je zelf nog even opwarmen. ! 👍🏼😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geheel volgens verwachting en compleet. Goede kwaliteit

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, netjes verpakt met leuke smiley's op de verpakking getekend. Aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, maar de patatas bravas waren wel heel erg weinig! Bakjes zaten maar voor een kwart vol. Bij een van de bakjes was het sausbakje net 1 theelepel gevuld. Maar nogmaals het was verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. De smaken van de verschillende gerechten waren heerlijk! Alles netjes verpakt om zo op tafel te zetten. Doen we zeker nog een keer.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk genoten van alle lekkere gerechtjes. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren heerlijk en alles netjes verpakt.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker 😁. En 2 boxen is voor met z'n 2en voldoende. Zeker een aanrader.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!! En het kwam zelfs nog heet aan!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Service was goed en eten zeer smakelijk.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel.goed bleef lsng warm

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes gebeld dat de bezorger iets later was ivm het weer. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Toppers! Vooral die moedige topper die op de fiets is komen bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel afgekoeld en hamburgers waren niet helemaal gaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen vaker bij jullie. Altijd super tevreden, maar dit keer was echt alles mis. Sauzen gelekt door de hele tas heen, tapas boxen waren open, alles was koud en lag door het tasje heen, carpaccio was een half bordje. Jammer.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Het was genoeg en de gratis blikjes tequila erg gewaardeerd. Het eten was niet meer heel warm ondanks de folie. We hebben het nog even opgewarmd in de magnetron Misschien kunnen jullie gebruik maken van warmhoud boxen oid? Dat was het enige jammere Maar zeker voor herhaling vatbaar!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten! Vriendelijk personeel en alles met liefde ingepakt!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een traktatie om het weekend mee te beginnen !!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect, warm en op tijd bezorgd. En dat op zaterdag TOP

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Was heerlijk.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo laat pas besteld en precies om 18 uur geleverd wijzelf en onze gasten waren heel enthousiast!!! Het was erg lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super , we hebben heerlijk gegeten ! Weer voor herhaling vatbaar .

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en heel veel eten! Netjes gebeld dat de afhaaltijd een kwartiertje later werd. Echt een aanrader.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en voldoende keus.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, goed verpakt en op tijd klaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, prima, genoeg, gezellig, lekker heet ingepakt denk ik want de schalen waren nogal gesmolten :-), keurig op tijd ook

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker thuis tapas gegeten, was top

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit mag ook wel eens gezegd worden, we werden gebeld door La Cubanita dat het iets later werd omdat er iets aan de hand was met de frituur. Netjes werden we na een kwartiertje weer gebeld dat de bezorger onderweg was. Minke van La Cubanita dank je wel hiervoor.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker maar niet warm bij aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Ik werd netjes gebeld dat ze een paar minuutjes later waren. Eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en echt heerlijk! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Moesten wel 20 minuten wachten, maar was het wachten meer dan waard. Alles even lekker en goed verpakt. Heeft van pakjesavond een extra feestelijk tintje gegeven.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super service! Eten altijd lekker warm en snel bezorgt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd. Beetje thuis uit eten in deze rare tijd😀

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere tapas opgehaald, gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, snel klaar en nog goed warm bij thuiskomst na het afhalen! Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie eten!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viwl een beetje tegen. Het qqs lauw en niet warm. We hqdden varkenshaas in spek zonder champignonsaus, toast met zalm zonder saus. Beetje jammer, terwijl we normaal vaak bij jullie eten. Maar wat ik nu kwijt qas voor 8 tapas, kan ik normaal onbeperkt voor eten bij ujlie. Hopeljjk kunnen jullie weer open en kunnen we gewoon weer in de zaak komen eten.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam later dan verwacht, wel netjes gebeld hiervoor. Echter was onze bestelling niet wat we hadden besteld. Een hele box leek verwisseld. Wij hadden een box met vis en die is niet geleverd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer En zo steunen we toch nog de horeca

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zelfs thuis! We konden het eten op tijd ophalen bij de vriendelijke medewerkers van het restaurant. Eenmaal thuis was alles nog lekker warm en netjes ingepakt. Toen was het tijd om lekker te smullen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! En uiteraard netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als gewoonlijk! Hopelijk de laatste keer thuisbezorgd, volgende keer gewoon weer lekker op het terras of binnen!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd gebracht. Alles was mooi verpakt en warm. Smaakte heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Alles zat goed en netjes verpakt. We hebben heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed mooi verpakt warm duidelijk qua bakjes met de sauzen . Complimenten hoor en ook nog op tijd Bedankt voor de tekst op de zak ga zo door!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima, was goed warm en binnen 30min geleverd ipv 50min .

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de bezorger eigenlijk eem deur te ver stond, was de bestelling PERFECT op tijd en hebben we heerlijk gegeten. De sfeer van het restaurant en het personeel ontbreekt wel, dus we hopen snel weer in "het echie" langs te kunnen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader heerlijk eten en netjes op tijd thuisbezorgd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en nog steeds knapperig!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top, enorm genoten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd op tijd geleverd, netjes in bakjes. Het was warm en super lekker!! Dit gaan we zeker nog een keer doen! Tenzij we weer bij jullie mogen eten, want dat is nog steeds het beste!! Heerlijk eten in een heerlijke sfeer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer de warme hapjes. Snel gebracht, warm en erg lekker

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd. De tapas zag er goed uit. Was goed verpakt en het smaakte allemaal heerlijk..

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was net zo lekker als altijd, alleen erg jammer dat de carpaccio los besteld moet worden en niet in een schaal gekozen kan worden. Ook was het jammer dat het eten al lauw was toen we het kregen, zou beter zijn om alles koud mee te geven met het advies aan de klant om het zelf op de warmen. Maargoed, volgende keer weer😊

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ontving mijn bestelling lekker snel. De bezorger was heel vriendelijk Het eten was heerlijk en goed op temperatuur. Ik heb er van genoten.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Keurig netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd..goed warm de hapjes die warm moesten zijn..leuk in schaaltjes. Eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Op tijd bezorgd, was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was erg vriendelijk En het eten was top

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de gebakken aardappeltjes waren té zacht en té donker gebakken! Dat was niet lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk en lekker om thuis tapas te eten voor een prima prijs. Alleen omdat je alles in een keer ontvangt moet je eerst de warme tapas eten voordat het koud is. Dat is jammer.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en helemaal top!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was wel wat koud toen het aan kwam. Wel heel leuk ingepakt, met een persoonlijke touch!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Maar mag sneller!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker !

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

goed eten ook goed warm kortom top gegeten hoop wel dat ze snel weer open zijn enige nadeel is dat ze niet bezorgen in postcode 3131

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een probleempje we hadden zeeduivelstukjes besteld maar kreeg hamburgertjes🙃☺️ maar was wel echt lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles netjjes verpakt en vermeld welke sauzen het zijn! Leuke actie met gratis cocktails en een attentie voor mijn 35e verjaardag toppie! Helaas kwam de bestelling iets later volgens de planning. Maar dat mag de pret niet drukken

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, weer super genoten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was het een en ander mis gegaan met de hapjes die wij besteld hadden. Alles is keurig opgelost

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er in Schiedam Noord niet wordt bezorgd en in Svea en Vlaardingen Holy wel. We moesten 20 minuten wachten na ophaaltijdstip. Eten stond toch blijkbaar wel klaar want de warme tapas was behoorlijk afgekoeld.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bezorging prima. Voor herhaling vatbaar.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk en lekker

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super initiatief en ruim voldoende (grotere porties dan in het restaurant zelf? ). Zolang het nog kan, gaan we het zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang, waarschijnlijk omdat het zaterdagavond was. Eten was heerlijk en genoeg. Vriendelijke bezorger.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Het eten is net zo lekker als dat je in het restaurant gaat eten. We gaan hier vaker gebruik van maken.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaterdagavond de bestelling afgehaald en dat was supergoed en veilig geregeld. De bediening was even gemotiveerd en vriendelijk als altijd. De gerechten in de schaal zag er netjes verzorgd uit en eenmaal thuis hebben we (zoals we gewend zijn van La Cubanita) héérlijk gegeten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling bij La Cubanita en ik ben uiterst tevreden! Snelle levering, het eten was er nog eerder dan was aangegeven in de mail. En de tapas smaakte heerlijk en was nog goed warm. Dit is echt voor herhaling vatbaar. Ik had het ook gedeeld op Facebook dat ik bij La Cubanita besteld had en in de reacties las ik dat mensen dit gaan onthouden. Dus mond op mond reclame voor jullie :-)

Reactie van La Cubanita:Hoi Sabine, Wat leuk om te lezen! En super lief dat je reclame voor ons gemaakt hebt! Groetjes, Team La Cubanita Schiedam

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een paar minuutjes te laat, maar dat is geen ramp. Vriendelijke meid, die alles netjes voor de deur had gezet en afstand had genomen. Het was jammer dat het eten zo erg tegen viel. Ik had garnalen kroketten besteld, maar kreeg chorizokroketten. De zoete aardappelfrietjes en de champignons waren aangebrand en de kipstukjes dropen van de honing, maar er was geen mosterd te bekennen. Kortom, daar werd ik niet bepaald gelukkig van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden! 1 gerecht zat er alleen niet bij.

Reactie van La Cubanita:Hoi Shirley, Dank voor je feedback. Leuk om te lezen dat u tevreden was. Dat er een gerechtje mist is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons willen laten weten welk gerechtje dit was? Mocht u nog een keer bestellen dan doen we deze erbij of een andere tapas naar keuze! Stuurt u ons dan een mailtje naar schiedam@lacubanita.nl Groetjes, Team La Cubanita Schiedam

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gevarieerd eten. Niet duur. We hebben genoten. Ook de smileys vonden we erg leuk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was goed. Het eten was mooi op het tijdstip die wij hadden gekozen. De warme gerechten waren ook nog warm. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster was erg vriendelijk en precies optijd! Het eten was hartstikke lekker, alleen er zaten 2 gerechtjes in aluminiumfolie en 2 niet, en die er niet in zaten waren al wel aardig afgekoeld. Wellicht een tip voor de volgende keer?! Het smaakte verder wel helemaal goed!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, mis alleen de nachos

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. De tapas was goed heet,netjes verpakt en smaakte goed. Enige minpunt waren de sausjes,die bij de kroketjes hoorde. De hoeveelheid was wel erg weinig. Maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom vaak eten bij jullie, maar dankzij de mogelijkheid van bezorgen. Vanavond heerlijk gegeten. Een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeer vriendelijke bezorgster. De warme gerechten blijven goed op temperatuur. Echt heerlijk van genoten. Zeker een aanrader en niet de laatste bestelling voor ons.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en eten was weer top als altijd👍🏻

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het alternatief wat nu geboden wordt ipv daar gezellig eten, is prima ! Gemiddelde prijs pp is gelijk, zelfs iets minder. Wat minder keus, maar in deze bijzondere tijden goed te doen ! Aanrader !

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben Tapa’s afgehaald en ook na het opwarmen thuis waren ze erg lekker! Goed verzorgd met sausjes enzo.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prijs kwaliteit verhouding was netjes. En alles goed verpakt. Gaan we zkr nog een keer gebruik van maken Bedankt team schiedam

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg leuk om bij jullie te bestellen. Alle tapas waren heerlijk. Echter was de hoeveelheid van de scampies echt een lachertje?! Het waren er 4.. dit mag in mijn ogen wel wat meer! Zeker als je 3,50 betaald voor 4 scampies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heel lekker. Aandachtspuntjes: meer keuze en vrij duur. Maar heerlijk gegegten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, lekker eten, voldoende. En een vriendelijke bezorger. Alles bij elkaar is het voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas is niet zoals je het gewend bent bij jullie in het restaurant maar een goed aternatief, wel nog weinig keus qua koud buffet, warm buffet waren enkele gerechten niet helemaal gaar en denk dat jullie ook nog zoekende zijn, en de hoeveelheid die je krijgt is qua prijs verhouding matig

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei top! Zowel bezorging als het eten. Wisten niet zo goed wat we konden verwachten, maar die overtrof alles! Heerlijk was het, en goede service. Precies op tijd!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd precies op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger,alles mooi verpakt en erg smakelijk. Qua proporties meer dan genoeg. Heel tevreden.